e-mail címem

grety@gmail.hu

2010. november 30., kedd

POSTA LOVE STORY:)

Hogy ne csak a rossz dolgokat osszam meg ..
A posta mégis küldött levelet és állítólag kár térítenek ,de ezt persze  elhiszem, majd ha meg is történt(mán csak ilyen " hiszékeny"vagyok:))Ja .. bocsánatot is kértek és remélik továbbra is használni fogom a szolgáltatást.
De ez persze nem jelenti azt hogy térdre esek és boldog mosollyal hálálkodom ,frászt.. Nagyon is kellemetlen volt ez a vásárlóval szemben ,aki egyébként nagyon jó fej volt, még rendelt tőlem és  persze újra varrtam neki az elveszett játékot  .
Azért elgondolkodtam hova tűnhetett a csomag?Lenyúlta valaki,hazavitte a gyerekeknek?Vagy még arra is gondoltam ,hogy rá volt írva gombatál és valami féleszű félre olvasta, hogy bombatál és meg semmisítették a tűzszerészekkel?:) Vagy az ufók vitték el ?:) Valahogy nagyon eltűnt az biztos..de erről nem írok többet,nem untatom kedves olvasóimat tovább a postai problémáimmal.:)




Végül csak nekiálltam vasárnap két kisebb babának,gombaba és eperke készül,Gombaba (aki nagy Gombaba kisebb változata) kész, eperke még várat magára..

3 megjegyzés:

Laucica írta...

Jaj, de imádom a ruhácskáját! Micsoda kis kabátka, milyen édes szoknya, haláli! Pózolhatna a Babadivat újság címlapján:)

Grety Gergaly írta...

Laucica,

Nem véletlen ,hogy ilyen csini szoknyát kapott..vele hangolódtam rá a báli ruha varrásra. /gyerekeknek/
Köszönjük a dicséretet!:)

Nelli írta...

Gréty!El vagyok ájulva!Meseszép lett!Mikor megy fotózásra?:-)
Te báli ruhákat is varrsz?