e-mail címem

grety@gmail.hu

2010. október 29., péntek

Kérdés?

Szeretném megkérdezni tőletek kedves blogos,meskás, lányok ,hogy valakivel előfordult -e hogy elkeveredett a postán az ajánlottan feladott csomagja..?
A mi történetük a következő..Kedves vásárló rossz irányító számot adott meg és persze ez csak az után derült ki ,hogy 1hét múlva sem érkezett meg a várva -várt csomag,hozzám sem jött vissza .Ezután bementem a POSTÁRA ahol rendesek voltak és telefonálgattak de nem derült ki hol van .Egy papírt kell majd kitölteni ami alapján elkezdik keresni  de ehhez el kell telni 10 napnak/munka/ a csomag feladástól számítva. 
A rossz oldala az egésznek az hogy ,ugyan a vásárló el hiszi -e ,hogy hozzám nem jött vissza a csomagja és nem akarom lenyúlni ..
A vicc az hogy amikor bementem a postára érdeklődni ,vettem egy szerencse sorsjegyet amin 10000ft- ot nyeretem közel azonos áron az elkóborolt csomagéval
Mondják azt  hogy nem játszadozik velünk ,sorsunkkal odafen tvalaki, valakik..

6 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Ez vicces, hogy pont akkor nyertél a sorsjegyen! Nekünk egy ajánlott csomagunk 5 hétig nem érkezett meg a címzetthez, kerestetni kezdtük, és pár nap múlva szólt a címzett hogy megkapta, majd 2 hétre rá a kerestetés visszajelzett, hogy megkapta. Egyébként ilyen esetben kártérítést kell igényelni (ajánlott küldemény esetében). A posta.hu-n a reklamáció-kártérítésnél utánaolvashatsz.

Grety-G írta...

Ugye milyen vicces..bánatomba el is költöttem mind anyagra:)
Köszönöm a válaszod,kis reményt kezdtem el látni, hogy elő kerülhet.

Mici írta...

Nekem már kétszer is fordult elő olyan, hogy rossz irányítószám lett ráírva a csomagra, és visszajött hozzám. Ráadásul elsőbbségivel. Szerdán elküldtem, pénteken már itt volt, címelégtelenség miatt.

Grety-G írta...

Mici!

Ez az amit nem értek,miért nem jött vissza?

Nelli írta...

Gréty!Ne légy szomorú, biztos előkerül.

Grety-G írta...

Köszi Nelli,nagyon kedves vagy!:)