e-mail címem

grety@gmail.hu

2011. július 29., péntek

Műhelyem ....

A nyári szabimat (2hét volt) Egy hét arra ment el, hogy különböző megrendeléseket készítettem el ..volt amelyiket meg is bántam, hogy elvállaltam de nem baj ebből is tanultam..
A másik hét egésze arra ment el ,hogy rendbe tettük ,átalakítottuk teljesen a műhelyem..Nagyon nagyon sokat dolgoztunk.. pakoltam ,takarítottam és hát még van mit tenni...
..pont ilyen műhelyt szerettem volna,nekem teljesen megfelel,imádok itt dolgozni....:)




 A szabász részleg,bár a fél szabászasztal lemaradt..:)
Van 2 új bútorom is a pakolós szekrény és a mellette lévő komód,megállapítottam,hogy nincs is sok anyagom...

9 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Nagyon klassz!!!

Grety Gergaly írta...

Köszi Moni!!

csevi írta...

Elvérzik a szívem! Csak nézem, hogy másnak egy egész szobára való műhely van, én meg egy hobbi asztalkával vagyok megáldva és az is a gyerek területén. (szoba hallos a lakásunk, de már költözésen törjük magunkat)

Grety Gergaly írta...

Csevi,én pedig jobban örülnék neki, ha gyerek szoba lenne..... A varrodám amúgy egy külön álló épület,vagyis a hivatalos melóhelyem..:)

Aledi írta...

Tágas, világos, nagyon szép. Kicsit irigykedem én is (bocs :), mert nekem Csevivel ellentétben még hobbi asztalkám sincs (a konyhaasztalon dolgozom), de mi is keresgélünk már új házat :) Tényleg nincs is sok anyagod, ezen meglepődtem.

Csipkeherceg írta...

Csuda klassz a hobbiszobád:-)Néáha nekem is elkelne egy ilyen birodalom. A polcon ülő népség is nagyom édes, leginkább értük vagyok oda! Szép anyagjaid vannak és tényleg nem olyan vészes mennyiség:-)

Acsa írta...

Gratulálok Grétikém! csoda szép lett a varrodád!Sok sikert! Margó

Grety Gergaly írta...

Aledi, biztos vagyok benne hogy hamarosan új házba költöztök és létre hozhatod a saját baba varró birodalmad..:)szorítok..

Köszönöm Csipkeherceg, :)))

Margó,köszönöm...ha nem is szép, inkább egyszerű, mint a gazdája:)
A lényeg, hogy most rend van,könnyű tisztán tartani ,mindennek megvan a helye,jól érzem magam benne..:)

Mamis írta...

Nagyon jól néz ki. Engem leginkább az fogott meg benne, ahogy írtad, hogy egyszerű!!!Itt érvényesül szerintem az, hogy a kevés néha több:). Kívánom, hogy nagyon sok szép dolgot alkoss, az új műhelyben.