e-mail címem

grety@gmail.hu

2010. március 26., péntek

Ajándékom érkezett

Ma Nagy öröm ért, amikor  jött a cseppet sem barátságos postás és hozott nekem levélkét amiben volt egy gyönyörűr cicamedál lánccal együtt Mandalától ,lelesett az állam ,nagyo szépen precíz aprólékos munka.Nagyon szépen köszönöm még nem ajándékoztak így meg, nagyon örülök!Tudom hogy megígértem, hogy a héten én is küldöm a  válasz ajándékot,de csúnya voltam és nem adtam fel,viszont húsvét előtt tuti ott lesz kedves Melinda!:)



Kedves Mária!

Meg próbálok majd neked készíteni valami féle leírás,hogyan is készítsd el a babát a kislányodnak ,szabad időm nincs túl sok,de szakítok rá időt/talán most hétvégén?:)/A gyurmát hagyd szerintem ,abból inkább gyüjtöknek való babát lehet készíteni,játékra alkalmatlan.Amúgy a süthető gyurma gumi, persze nem teljesen de rugalmas ,tömör tárgynál nem de vékony 3-4 mm est lehet hajlongatni is..Köszönöm, amit babáimról irtál:)

2 megjegyzés:

Mandala írta...

Örülök, hogy tetszik, és hogy így meglephettelek.

H. Mária írta...

Nem is reméltem, hogy írni fogsz ezzel kapcsolatban. Nagyon köszönöm a tanácsot! Mentettem az adatokat és ahogy időm lesz elkészítem. :)))) Szép hétvégét kívánok részedre!:D