e-mail címem

grety@gmail.hu

2010. január 14., csütörtök

Nyuszik,cica


Ugyan úgy készült mint a cica csak nyúl ruhában,na nem a húsvétra készülök csak szeretem a nyuszikat és muszáj volt varrni.Varrtam tojást,virágot,répát nekik,próbálkozok majd egyéb zöldségekkel is ,mert nagyon tetszenek ,olyan mókás. Remélem ezt a nyuszit nem kell likvidálni..)

A cicát pedig egy kisfiúnak varrtam,szürke ,mosolygós arccal,A betűvel.

4 megjegyzés:

Mandala írta...

Kedves Gréti, már a harmadik üzit írom, de remélem, most már meg is fog jelenni. Mindenképpen meg akartam köszönni, hogy te vagy az első rendszeres olvasóm. Másrészt el vagyok ájulva a kis babáid, cicáid, és nyusziaid láttán. Szoktál másnak is készíteni? Tényleg annyira édik az egyiket ki is néztem, hogy mennyire aranyos lenne Milánnak alvósnak.

Grety Gergaly írta...

Szia Mandala!

Sajnos nem tudom miért nem jöttek át az üzeneteid,de ez most itt van hála ég.:)Örülök hogy tetszenek az aprónépek,nem olyan régóta varrom őket,így van még mit fejlődni.:)igen készítek másoknak is szívesen..A cicust is kérésre készítettem azért van rajta a nagy a betű,Atikáé lett.

Mandala írta...

Azt, hogy nem régen csinálod nem látszik, nagyon aranyosak, és kedvesek, ez a kis nyuszi tényleg aranyos lett, biztos rendelni fogok majd tőled.

Grety Gergaly írta...

Köszönöm szépen!:)A kis nyuszikák 40cm nagyra nőttek.ŐK a képen már gazdára leltek, de már készült utánpótlás,kisebb változtatással,mert a fül megoldás nekem annyira nem tetszett..