e-mail címem

grety@gmail.hu

2010. január 14., csütörtök

Nyuszik,cica


Ugyan úgy készült mint a cica csak nyúl ruhában,na nem a húsvétra készülök csak szeretem a nyuszikat és muszáj volt varrni.Varrtam tojást,virágot,répát nekik,próbálkozok majd egyéb zöldségekkel is ,mert nagyon tetszenek ,olyan mókás. Remélem ezt a nyuszit nem kell likvidálni..)

A cicát pedig egy kisfiúnak varrtam,szürke ,mosolygós arccal,A betűvel.

4 megjegyzés:

Mandala írta...

Kedves Gréti, már a harmadik üzit írom, de remélem, most már meg is fog jelenni. Mindenképpen meg akartam köszönni, hogy te vagy az első rendszeres olvasóm. Másrészt el vagyok ájulva a kis babáid, cicáid, és nyusziaid láttán. Szoktál másnak is készíteni? Tényleg annyira édik az egyiket ki is néztem, hogy mennyire aranyos lenne Milánnak alvósnak.

Grety-G írta...

Szia Mandala!

Sajnos nem tudom miért nem jöttek át az üzeneteid,de ez most itt van hála ég.:)Örülök hogy tetszenek az aprónépek,nem olyan régóta varrom őket,így van még mit fejlődni.:)igen készítek másoknak is szívesen..A cicust is kérésre készítettem azért van rajta a nagy a betű,Atikáé lett.

Mandala írta...

Azt, hogy nem régen csinálod nem látszik, nagyon aranyosak, és kedvesek, ez a kis nyuszi tényleg aranyos lett, biztos rendelni fogok majd tőled.

Grety-G írta...

Köszönöm szépen!:)A kis nyuszikák 40cm nagyra nőttek.ŐK a képen már gazdára leltek, de már készült utánpótlás,kisebb változtatással,mert a fül megoldás nekem annyira nem tetszett..